torstai 8. elokuuta 2013

Valoa kaverille

Keskustelu kaverin facebook seinällä heinäkuun lopulla (Minä), (Kaveri):

(K) Tulipas ostettua astetta huonompi valaisin makkariin.. noh, onpahan joku valonlähde.

(M) Eikö ollutkaan punainen ja eikö se soita lemmenlaivan tunnaria kun se laittaa päälle?

(K) Niin! oli aika pettymys, luulin jo.

(K) Ja minun valaisin soitta Barry Whitea :) :)

(M) Vapaavalinnaisella musiikilla soivia pornovaloja. Tässähän olis jo markkinaraon paikka.

Ja juttu jatkuu vielä kaverin seinällä ja siirtyi jossain vaiheessa keskustelun puolelle. Kaveri laittaa kuvan jossakin vaiheessa koristelintuhäkissä, jossa istuu penhmoleijona. Tästä kerron että tohon sais aika helpostikkin valon laitetuks, josta alkoikin suunnittelu. Laitoin kaverille kuvan lampustani, jonka olin aikaisemmin askarrellut itselleni. Suunnittelu jatkuu edelleen ja päädymme siihen että kun jokupäivä selviän Kuopioon alamme oikeasti tekemään sitä lamppua.

Ja tämä päivä tuli sitten eilen vastaan. Kävin Kuopiossa kaupoilla ja tapasin kaverin. Lähdimme kiertelemään kaupoille ja kaveri osti lyhdyn Intian basaarilta ja ja sitten kävimme hakemassa loput tarvikkeet Kodin1sestä. Ainut mikä oli että emme löytäneet mieluista koristekettinkiä, mutta lamppu niin kevyt ja kun lampun molemmissa päivvä oli vedonpoistaja, joten sekään ei tuotanut ongelmia. Sähköjohtona on paksu kangaskudosjohto, joten se kantaa kyllä tuo lampun painon helposti.

Menimme kaverin kämpille ja aloin muun rupattelun ja kahvinjuonniin yhteydessä kasaamaan kaverille kattovalaisinta. ja olin tyytyväinen tulokseen ja taisipa kaverikin siitä lopputuloksesta tykätä, koska harkitsi että teen toisen samanlaisen myös hänelle toiseen kohtan, jossa myös on olohuoneessa vapaana oleva valaisinpistorasia katossa, jossa roikkuu tällähetkellä se jellona siinä lintuhäkissään.


Yläkopan sisälle jätetty talteen noin 50cm johtoa, joten lampun korkeutta voi säätää vielä mielensä mukaan. Nyt lamppu kulku-uralla, joten laitettu sen verran korkealle ettei siihen 190cm pitkät immeiset vielä yllä lyömään päätänsä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti