keskiviikko 14. elokuuta 2013

Kyyhky

Kävin avaamassa tämän metsästyskauden kyyhkymetsällä. Perinteisen muutaman viikon polttelun ja odottelun jälkeen pääsin vihdoinkiin metsälle. Edellinen yö oli jännityksen takia erittäin huonouninen ja kun viimein saat unta nukut sitten pommiin. Muutenkin valmistelut oli taas semmoista että  jos toinen olisi sitä viereltä seurannut olisivat saattaneet luulla hulluksi mutta tämä taitaa olla ehkä yleistä muissakin suomen talouksissa joissa on metsästyksestä pitävä henkilö. Tavarat oli joko hukassa tai semmoisessa paikassa, jossa niiden ei pitänyt olla.

Kävin tälläkertaa metsällä semmosessa paikassa, jossa en ole ihan monta kertaa vielä käynyt, mutta toivottavasti tulevaisuudessa käynnit tulee olemaan useammin kuin nykyään. Saalisonneakin oli, mutta kaikea ei kerrota täälläkään, sen sanon ettei tyhjinkäsin tarvinnut kotin lähteä ;) Voin sanoa että metsässä ja luonnossa minun mieleni lepää, oli sitten metsällä tai muutenvain metsässä samoilemassa.

2 kommenttia:

  1. Kuulostaapa tutulle ettei jahtia edeltävä yö oo monituntinen unien kanssa, ite en kyllä ikuna oo nukkunu (vielä) pommiin, päinvastoin herääminen alkanu 4-5 aikaan.... Saalisonnea sorsametälle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis unen ajoitus oli sitten niin mielenkiintoinen. Menin "nukkumaan" kahdeksan maissa, mitta valveilla vielä puoliltaöin. Kello oli soimassa kolmelta, mutta eikö se ollut unissaan meikäläinen painanut kännyn kiinni. Onneksi heräsin 30 min kellon soinnin jälkeen, joten kiirettä pitäen olin sovitussa paikassa vain muutaman minuutin myöhässä. Sitten se koska siitä siirryimme passipaikooille onkin toinen juttu.

      Poista