torstai 12. joulukuuta 2013

Valokuvatorstai 307

Joulu lähestyy ja tontut ovat liikkeellä. Tämän viikon haasteena on valokuvata, mitä ne tontut mahtavatkaan nähdä, kun ikkunoiden takaa kurkkivat!

Ja mitäs ne tonttuloiset tänään on nähneetkään.

Minut juoksemassa aamu kahdeksan aikan jo kaupassa ostamassa askartelutarvikkeita tai ainakin niitä viimeisiä :P Minulta sattui puuttumaan joistakin kortista tietyt osat, mutta eikö se kireinen jättänyt niiden hankinnan viimetinkaan. Päivän askartein joulukortteja ja kirjottelin niihin osoitteita, aikaisemin olin jo kuvannut parikin eri kohdetta, joista olin teetättänyt postikortit, jotka saapuivat maanantain postissa minulle, en yhtään ollut tilausta jättänyt viimetippaan? Tässä pientä esimakua korteista, mutta ei paljasteta niitä vielä...

Tässä on nämä tilaamani kortit ja niihin hankkimani lisäosat, joita ei kyllä kaikkiin kortteihin tarvinnut laittaa.
Jännitystä kerrakseen joulukalenterissani ja lennähtipä ensimmäinen joulukortti minullekkin tänään postin kautta
Ja siis tunnustettakoon että en ole hirveä jouluihminen. Kotiini jos laitan sen yhden joulukranssin ikkunaan ja muutaman joulukoristeen sinne tänne asunnolleni, koska vietän kuitenkin jouluni taas rakkaiden seurassa vanhenpieni ja sisarusteni kanssa.

Ps. Tänävuonna laitoin sitten muuten itse elämäni ensimmäiset joulukortit postissa menemään... Olenkohan tulossa vanhaksi ja höppänäksi?

7 kommenttia:

 1. Samoissa puuhissa siis ollaan! Minulla tosin on kaikki vielä vähän vaiheessa ja osoitekirjakin hukassa. Mutta ehtiihän tässä vielä! :)

  VastaaPoista
 2. Et ole vanha, etkä höpänä! Minäkin tein omat kortit valokuvistani, mutta kirjoittamatta ovat vielä. En kestä sitä, että ihmiset jo nyt toitottelevat Facebookissa, etteivät lähetä kortteja, vaan viime vuoden vanha valokuva saa kelvata. Olet sanakrini!

  VastaaPoista
 3. Nyt se iski sit se 30 kriisi? Itse tosin kortit kirjottelin jo kuukaus sitten, mutta oon tunnetusti aina ajoissa.

  VastaaPoista
 4. Mukavaa puuhailua ja onhan tässä vielä jouluun aikaa.

  VastaaPoista
 5. Sanakrini? Korjaan, sankarini, niin että menin ja laitoin samasta aiheesta kisaan kuvan. Nyt ovat kaikki kirjoitettu ja huomenna postiin.

  VastaaPoista