torstai 18. huhtikuuta 2013

Valokuvatorstai

Olen seurannut valokuvatorstaita jo jonkin aikaa, mutta itse en siihen ole vielä osallistunut, koska minulla ei ole ollut blogia. Nyt kun olen aloittanut tämän blogin pidon niin odotin innolla että pääsen kokeilemaan ja miettimään haastavia ja mukavasti mieltä piristäviäkin tehtäviä. Minulla vain karkasi mopo kirjaimellisesti käsistä kun pääsin alkuun tässä, mutta antakoot muut sen minulle anteeksi tai potkikoot minut pois täältä, kun en malttanut lopettaa yhteen kuvaan kun alkuun pääsin. Tämä se turvaa minun untani kastosta käsin ja välillä iskee silmää punaisella ledillään :)


:o


:P


:DTätä viimeistä ruvetessa kuvaamaan tuli eräs mies kyselemään minulta että mikä mies ja millä asioilla olen, kun ajoin autoni hänen naapurinsa pihaliittymään. Kerroin sitten mitä olen tekemässä ja miksi ja loppupelissä hän jäi minua auttamaan ja näytti valoa kuvatessa, kun jo sen verran pimeää valottoman sillan kupeessa. 

PS: toivottavasti nyt osassin linkitellä tän oikein.

6 kommenttia:

 1. lamppupostauksestasi johtuen ymmärrän hyvin kuvauskohteiden valinnan, nää on mainioita kaikki. vika eri toten, ku kuvaussessiokin oli noin haastava, et ihan jo kyselemään tultiin.
  mukavaa kun saadaan uusia osallistujia, tervetuloa Persikkakarhu tähän hauskaan haasteeseen mukaan:))

  VastaaPoista
 2. Kiva ku sain siut houkuteltua mukkaan! Ja ihana kertomus tuo paikallisen tuppaantuminen mukkaan. Omituisia ootta siellä P-Savossa mutta silti niin ihani! =)

  VastaaPoista
 3. Hyvä että tulit mukaan, aivan ihania ja hauskoja hymiöitä olet löytänyt! :D

  VastaaPoista
 4. Hyviä ideoita. Olet ollut kovin touhukas :o)

  VastaaPoista