lauantai 20. huhtikuuta 2013

taivanrannanmaalari

Kyllä se tuas pienestä ottaa piähän. Aina kun kulkee maailmalla niin pitäisi olla kamera mukana. Tänään olisi sanut erittäin hyvän lähikuvan hirvestä, alta 10 metriä autosta. Oliskohan ollu tämän kevään kaikkovasa, joka haahuilee niillä lähilueilla, jossa emo on sen karkoittanut. Asiasta paikallisten alkuasukasheimon jäsenten kanssa keskustellessa ilmeni että ykköselukka on siinä paikkeilla pyörinyt Alkuasukasheimon jäsenten mielestä ja sen verran mitä oon hirviä eläissäni seurannut niin voitaisiin vaikka veikata että kyseessä olisi juuri tälläinen keväällä emon karkottama viimekesäinen vasa.

Toinen erittäin hyvän luontokuvan paikka olisi ollut kun näin muutaman tunnin hirven näkemisestä joutsenparin, joka lensi erittäin kauniin kumpupilvisen taivaan läpi auringonpaisteen luodessa viimeisiä pieniä yksityiskohtia. Olisi ollut erittäin kaunis kuva jos vain kamera ja kuvaaja olisi olleet valmiina, mäen päältä melkein horisonttia kohden siten että metsämaisema olisi jäänyt alareunaan, mutta taaskaan ei ollut kamera matkassa...

Illalla tästä viisastuneena kamera matkassa mutta en mihinkään erikoiseen törmännyt, joten kuvailin sitten muutaman kuvan ohikulkiessani ilta-auringon jo laskettua maillen.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti