maanantai 29. huhtikuuta 2013

Lintu...

Kuljeskellessani työmaalle ja takaisin huomasin ohi ajellessa muutamia lintuja viikonlopun aikana, joista tässä osa kuvatuisa. Harmittaa, kun osa tilanteista tullut niin äkkiä jolloin linnut lähteneet karkiin kun olen ajanut auton parkkiin ja olen noussut autosta kuvaamaan, Mutta osa nyt on saatu kuvatuksi.

Tämä on sen tulevan kesän ensimerkki, jokseenkin aikaisemminkin olen sen jo nähnyt mutta nyt vasta antautui kuvaan, jokseenkin hyvin kaukaa.

 Tämä hyypiö seista törötti keskellä autotietä, kunnes ajoin lähemmäksi, jolloin se pyrähti viereisen kynnöksen reunaan.

Harakat leikki ujoa ja lenti läheisen männyn oksalle, kun kurvasin kotipihaan, mutta hetken kierettyäni pihaa ympäri antautuivat lopulta kuvatavaksi.

Tämän pariskunnan bongasin seuraavana aamuna ajellessani.

Ja nämä katseli rauhassa kurkien mekastusta muutaman kymmenen metrin päästä.

Tämä yksilö otti nokkiinsa kuvaamisesta ja lähti viuhtomaan kuvan otettuani jälkeen yläreunassa näkyvän puron varteen ja painui puron uomaan piiloon.

Joutsenet oli nousseet läheiselle rannalle ruokailemaan. Peltoaukealla oli noin 30 joutsenta, mutta pieni kumpare peitti osan taaksensa.

Lieneen oon hurahtamassa lintu ja maisemakuvaajaksi, kun ei oikein ole tällähetkellä muita kuvia pitkään aikaan tullut kuvatuksi. Mutta en oikein kehtaa laitella kuvia muista immeisistä, kun laiskana en jaksa kysellä heiltä lupia kuvien julkaisuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti