tiistai 23. huhtikuuta 2013

Korkeakoski

Kävin tänään Korkeakoskella katselemassa. Näky oli komea ja Veden kohina erittäin rauhoittavaa. Korkeakoski Wikipediassa. Kotipaikkakunnallani katselin kun alkoi lähialueiden tulvat laskea, joten ajattelin että kiire tulee käydä kuvaamassa koskella. Tässä muutama kuva päivän kuvasaaliista. Koski kuvattuna ylhäältäpäin.

Kosken yläpäästä. Tänne vielä pääsi tennareilla katselemaan huoletta.

Tämä on varmaan sitä SAVOLAISTA kieroutta, kun portaat menee minusta ylos, mutta opaskyltissä lukee portaat alas?!? Vaan taitaa se kiertää ensin tuon harjanteen yli, jonka jälkeen se matka alas vasta alkaakin.

Komeat oli kosken kuohut ja mahtava oli myös kosken pauhu.Ja sitten nille jotka ovat tänne lähdössä lähipäivinä seikkailemaan. Varaudu kunnon kengillä, tennarit ei ole tuonne parhaat mahdolliset kengät, varsinkin kun vaelluskengät olisivat autossa... Mutta kun polku näytti houkuttelevan sulalta ja kuivalta yläpäässä reittiä, mutta putouksen alapuolelle menevä polku oli erittäin liukkaassa kunnossa vielä. Välillä on semmoisessa kunnossa nuo portaat että mentiin kaiteista jarrutellen alaspäin, ylös sitten olikin käsillä töitä, kun ei ollut kengissä yhtään pitoja.

2 kommenttia:

  1. Hienoja kuvia! Savossa on sitten aika talvi vielä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä täällä on kevät erittäin pitkällä, aukeat paikat täysin sulat, metsissä nyt vielä vähäisen ja tuolla 30m maanpinnan alapuolelle, jost tuo viimeinen kuva on otettu niin siellähän se lumi pysyy viimeiseen asti.

      Poista