perjantai 24. toukokuuta 2013

Valokuvatorstai 288

Tällä viikolla vuorossa on Nanan ehdotuksesta musiikkihaaste:Kappale on Lissien Everywhere I Go (Minne tahansa menenkin, vapaasti suomennettuna), jonka sanat voi lukea vaikkapa täältä (engl.) tai antaa ihan vaan sävelten tai videon inspiroida.

Tässäpä oli minulle aluksi miettimistä kunnes luin laulun sanat ensin englanniksi ja sitten google kääntäjän kokoamalla suomennoksella. Minulle tuli heti mieleen yksi paikka. Muistot tulvahtivat mieleeni menneiltä nuoruusvuosiltani yli 6v sitten. Olen aina "hukuttanut murheeni mereen" eli mennyt veden äärelle katselemaan maisemia ja kuuntelemaan luonnon ääniä.Kun sain kuulla että rakas mummoni oli nukkunut pois, menin töiden jälkeen käymään porukoillani ja kun vanhempani olivat rupeamassa nukkumaan jatkoin matkaani. Lähdin kulkemaan kohti satamaa ja siitä edelleen kävelytietä rantaa pitkin kirkolle päin. Pysähdyin läheiselle rantakalliolle, jossa olin aikaisemminkin käynyt istuskelemassa murheissani. Istuin koko yön tällä kalliolla kesäyössä ja muistelin mummoani. katselin tyyntä järvenpintaa ja kuuntelin aaltojen rauhallista liplatusta rannasta. Auringon jo noustua palasin asunnolleni ja rupesin nukkumaan.

Lisää ispiroitumisia videosta Valokuvatorstain sivulta

7 kommenttia:

 1. parempaa paikkaa et olisi voinut löytää. saman suntaisia ajatuksia laulunsanat herättivät myös minussa. jännä huomata, et monet ovat liittäneet laulun jollain tapaa veteen!

  VastaaPoista
 2. Taivaan ja maiseman heijastuminen veden pinnasta sopii erinomaisesti haasteeseen.

  VastaaPoista
 3. Ennestään olin kuullut tarinan (varmaan jo usemman kerran) niin olipa viimein kiva nähdä kuva paikasta!

  VastaaPoista
 4. tossa männynjuurella näkyvällä kaliolla sitä istuin ja siitä tosissaan on se pari metriä siihen rantaan. Komea on maisema myös muihkinkin suuntiin, kun vastarannalla ei ole havaittavissa rakennuksia tuolla niemellä, koko vastaranta on tuollaista metsittynyttä rantaa.

  VastaaPoista
 5. Kaunis kertomus ja rauhallinen, surumielinen on maisemakin !!!

  VastaaPoista