perjantai 13. syyskuuta 2013

Perjantai 13

Mitä tekee uneton perjantaina 13.9 klo 4 aamuyöstä? Hän katselee elokuvia netistä. Oli katsottavana Mitä meistä tuli.  Kesken elokuvan katselun ulos ikkunasta ja huomaan että voisi olla komea aurinngon nousu. Ei siis muuta kuin hypätä autoon ja hurauttaa koljonvirralle kuvaamaan usvainen auringonnousu ja sattuipa vielä jokin muukin kamerani eteen samalla reissulla.
Auringonnousun jälkeen lähdin kohden Iisalmen keskustaa, jossa ajattelin käydä maistamassa Iisalmen tuoreet munkit jossain. Aluksi ajattelin mennä pohjolankadun nesteelle kahville. Kahvipaikaa kohden ajaessa humasin kaverin huoltoaseman pihassa.  Kävin hänen juttusilla ja hän suositteli että iltalypsyssä olisi ainakin tuoreet munkit. Joten ei muuuta kun jatkoin matkaani iltalypsyyn kahville Nesteen sijaan. Kahvin jälkeen huomasin kulkeutuneeni Iisalmen torille, jossa on kahden päivän mittaiset markkinat. Markkinoilta mukaani tarttui talkkunaa, Ihaa aasi, pari arpajais palkintoa ja Kivikylän palvilihaa. 


Kotona jatkoin sitten kavereiden jututusta naamakirjassa samalla kun pyykkikone hoiti rutiinin omaisia tehtäviään. Jatkoin myös antoisaa Elokuvahetkeä katsomalla Graffiti meissä, joka on itseasiassa tuon aikaisemmin katsomani aikaisempi osa, joten jos katsot katso ensin Graffiti meistä ja siten vasta tuo Mitä meistä tuli. Iltapäivällä kävin ehkä ajamassa ruohikot viimeisen kerran tälle "kesää". 

Jäin katselemaan televisiota. Olin sopinut kaverin kanssa että lähtisin saunomaan kuudeksi hänen luokseeen niin eikö se perseellään oleva unirytmi iske. Nukahdan sohvalle noin neljänaikoihin (?) ja herään kahdeksan maissa, joten se siitä saunareissusta. Kellot oli soimassa viideltä varulta, mutta olinpa ne unissani osannut sammutta ja olinpa unissani puhelimeenkin vastannut, jokseenkaan en siitä puhelusta mitään muista...

Ruokin myös Pikun ja Väinön ja siivoilin niiden terraariot. Kuvaminen näistä onkin sitten haasteellisempaa, koska jos otat käteen niin silloin ne on niin liukkaalla pällä että ett voi syventyä siihen kuvan ottamiseen kunnolla. Pitää jokupäivä kuvata "pojat" kunnolla niin tulee teillekkiin sitten käsitys mlläsiä nämä minun lemmikit on :D Pikun sain illalla yllätetyksi liikuslelemassa terrassaan kun kostuttelin terraariota, joten jonkinlainen kuva nyt sitten tämän jatkoksi tänne.

Miten teidän "PERJANTAI 13" on mennyt?

1 kommentti:

  1. Ihania kuvia Koljonvirralta! Ite vietin pe TAYSissa, sitten serkun luona Helsingissä ryypäten ja parantaen maailmaa. Kolme viinipulloa vedettiin ja maailma parani yön pikkutunneille asti ennenkuin molemmat sammuimme lapsiemme viereen!

    VastaaPoista