perjantai 6. syyskuuta 2013

Valokuvatorstai 293.

Tällä viikolla paneudutaan sanaan KOTI

Hetkenaikaa aihetta pähkäillessäni ja hetken jopa Delffin kanssa asiasta keskustelleena aloin miettimään kunnolla ja heitin Delfille että onhan minulla jo valmiina kuva kesältä, jossa lintu on syöttämässä pesässä poikasiaan, jolloin minulla VÄLÄHTI! Muistin että minulla on jossain vuonna nakki ja pottu  otettu kuva linnunpöntöstä.


 Olen siis kuvannut jo aikaisemin linnunpönttöjä :D ja pikkupoikana 1-2 luokalla niitä myös koulussa innolla rankentanutkin. Taisi Ville kertoa vuosi sitten sorsanaloituksessa että oli repinyt ne pönttöjen raadot kesällä pois puista, koska niistä ei ollut enää mitään jäljellä. Ville asuu nykyään siinä missä minun lapsuudessa oli mummola.

Olen siis osallistunut Valokuvauskilpailuun kyseisellä kuvalla ja sain jopa palkinnon (jaettu kaikille osallistujille) Kassi, joka oli sanomajehden näköinen ulkoapäin, josta olin erittäin ylpeä. Minun luokkakaverini sitten vei koko potin ja kuittasi muistaakseni kameran palkinnoksi kyseisestä kilpailusta. Ohessa myös kuvateksti kuvaajan itsensä kirjoittamana ja kunniakirja, jota tulee esille minkä järjestämä se kilpailu oli.

Taisipa muuten olla minun ensimmäinen ottamani kuva ja vielä lärjestelmäkameralla. Voi kun muistan vielä sitä tunnetta, kun opettajan kanssa olimme kiertämässä koulua ympäri ja saimme itse valita kuvattavan kohteen ja ottaa itse vielä sen kuvankin.

Lisää muiden kuvaamia KOTEJA Valokuvatorstain sivulla.

5 kommenttia: