torstai 25. syyskuuta 2014

Elämänmuutos.

Kävin vajaa kuukausi sitten lääkärissä näyttämässä napatyrääni. Lääkäri totesi että se on leikattava, muta leikkaus ei onnistu suuren ylipainoni vuoksi. tuomio oli 30kg pois niin sitten voidaan harkita leikkausta. Lääkäri teki lähetteen ravintoterapeutille ja varasi uuden käynnin kolmen kuukauden päähän.

Kävin sitten eilen siellä ravintoterapeutilla, Keskustelimme mm. siitä että omalla muutoksilla olin saanut painon putoamaan jo 5kg pois. Päätimme kuitenkin aloittaa erittäinniukkaenergiaisen ruokavalion ravintoterapeutin seurannassa. Sain hyvän opastuksen ruokavalion osalta ja muutaman näytteen, joilla pääsisin alkuun ruokavalion suhteen.

Palattuani Iisalmeen kävit etsimässä paikallisilta kaupoilta vielä lisää erilaisia vaihtoehtoja ja sain kasatuksi karkeasti reilun viikon aterian jo valmiiksi. Kaupoissa perus valikoima ja luontaistuotekaupasta löytyi myös toista merkkia yllättävän laajalla valokoimalla, joten vaihtoehtoja nuissa näyttäisi olevan.

Näillä siis mennään. Kasvikset kaveriksi ja pieneksi lisäksi uusi irtotee kokeiltavaksi. Kerron lisää kokemuksia ja tuloksia kunhan niitä alkaa tulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti