torstai 11. kesäkuuta 2015

Kuulumisia.

On taas kulunut aikaa kun olen viimeksi tänne jotain kirjoitellut. Töissä on taas tullut aikaa vietetyn ja ensimäiset kuvat olen saanut napatuksi minun projektiin, josta laittelen tarkemmin tänne kunhan saan koko projektin ensimmäisen konkreettisen vedossarjan valmiiksi. Jatkoa tähän sarjaan on sovittu ja niitä käyn lomallani kuvaamassa.

Ei ollu hirviä vaan kaksi hevosta tuossa illalla minun työmatkalla keskellä peltoa. Olivat jo kotiinpäin matkalla ja kun rupesin niitä houkuttelemaan pois tieltä tulikin jo talon isäntä omansa pois hakemaan. Komeita oli nuo elukat :P Mielellään nuiden kanssa olen tekemisissä. Jotenkin se Hevosen ylväs olemus, se voima ja koko on sellainen että niihin minulla herää se tietty kunnioitus. Kuvaa en kehdannut napata, koska on se ei tuntunut oikealta siinä tilanteessa. Ensin pitää hoitaa vaaratilanne pois ja sitten vasta voi harkita kuvaamista, mutta minulla oli jo vähän kiire töihin, joten jäi sitten sekin välistä.

Samoin eilen illalla näin tämän vuoden ensimmäisen salaman. Ukkosrinta näkyi matkani varrella siten että se oli myskämässä järven toisella puolella ja siellä näin YHDEN salaman. Töihin päästyäni kyllä huomasin että enemmän se myski, kun tunnin räpsi sähköjä.


Sitten kerrottakoon että minulla on ollut hoidettavana tälläinen pari viikkoa. Tämä tyttö on todella mukavaa seuraa ja pitää minua liikkeellä joka päivä XD

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti