perjantai 2. tammikuuta 2015

10 000 Lukukertaa!

Kiitos teille kaikille jotka ovat minun blogiani jaksaneet seurata. Lukukertoja on ollut jo 10 000 ja vähän ylikin. Tästä syystä siis palkitsen muutaman lukijan heijastimilla, joihin on ihan erittäin pätevä syy.

Pariviikkoa ennen joulua, meinasi yksi arviolta noin 10v poika päästä sairaalareissulle, kun juoksi autoni edestä ilman että edes katsoi minun autooni päin. Liekkö ollut kiire mennä kouluun. Tämä ja aikaisemmin hirvikolaripaikalla huomaamat asiat ovat saaneet silmäni kunnolla aukeamaan. Heijastin on halpa henkivakuutus ja nitä voi tuunata kaikkialle vaatteisiin hyvin helposti. Itselle olen viritellyt muutaman heijastimen takkiini, kun olen kokenut sen tarpeelliseksi. Onneksi osa vaatevalmistajista on sen älynnyt, mutta edelleen kaipailisin lisää niitä heijastimia tuonne tienvarressa kulkeville mustille möykyille.

ELI!

Kommentoimalla tähän kirjoitukseen osallistut arvontaan. ilmoitan voittajat sekä täällä kommenteissa kun olen ne arponeet ja erillisessä blogijulkaisussa, joka tulee myöhemmin.

Arvontaan osallistuu 15.1.2015 mennessä tulleet kommentit. Kommentteihin sitten kauan olet seurannut minun blogia ja mitä kautta päädyit seuraamaan minua.

4 kommenttia:

 1. Ehdottomasti mukana, heijastimia ei ole koskaan liikaa! Itsekkin niitä haluaisin kaikkiin vaatteisiin enemmän jo valmistusvaiheessa!
  Taisinpa aloittaa blogin seuraamisen ihan syntyhetkistä saakka, nimenvalinnassakin olin ainakin hengessä mukana. Eli alusta saakka seurannut olen.
  Hyvää tätävuotta! Halauksia!

  VastaaPoista
 2. Kettuillakseni osallistun kanssa. Ite käskit seurata niin seurasin. I will follow you! 50% mahikset saaha heijastin! \0/
  - Se toinen karvanaama töistä.

  VastaaPoista
 3. Noku mäkin oon nykyään Pohjois-Savosta, kiinnostaa mitä täällä on meneillään. Ja blogillasi on mukavan pörröinen nimi. Aloitan seuraamisen just Nyte.

  VastaaPoista
 4. Eli siis pakko tuottaa pettymys sille toiselle karvaselle työpaikalle ett sinulla ei nyt käynyt onni. Heijastin paketteja oli 3kpl, joten jokaiselle lähtee heijastin.

  -Toisen karvanaaman heijastin löytyy työmaan postilootasta.
  -Delffi. Sinun postiosoite minulla jo onkin, joten paan tulemaan sitäkautta.
  -Hiipi Kahtelin että profiilisi on liitetty s-posti, joten otan sitäkautta yhteyttä.

  VastaaPoista