sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Pin up kuvaukset

Viime lauantai meni minulla erittäin mukavissa minua kiinnostavissa merkeissä komeiden autojen ja upeiden naisten parissa eli pin up kuvauksissa. Valmisteluja olimme tehneet kuvauksien osalta jo naamakirjan välityksellä, omilla tahoillamme, pienissä ryhmissä ja kerran jopa koko porukalla kokoontumalla. Itse odotin todellakin näitä kuvauksia.

Itse kuvauksiin valmistauduin hankkimalla studiovaloja muutaman ja laittamalla tietenkin kaikki kameran akut ja muut vehkeet täyteen valmiuteen. Katselin myös netistä valmiiksi muiden kuvia, jotka miellyttivät minun silmää. Lisäksi kävin lainaamassa hyvältä ystävältäni Hennalta muutamat korkkarit rekvisiitaksi, jotten kengistä jää ainakaan kuvaukset kiinni.

Viimein koitti se suuri kuvauspäivä. Aloitimme sovitusti Matiskilta kahvikupposen äärestä klo 9. Jatkoimme Matiskilta tallile varttia myöhemmin, jossa aloimme järjestelemään paikkoja ja asettelemaan valoja ja muuta rekvisiittaa paikoilleen.

Valitetavasti yksi komeimmista autoista pystyi olemaan vain muutaman tunnin, joten siitä emme saaneet kunnolla kuvatuksi ja lisäksi tytöt pääsivät vasta kuvattavaksi yhdentoista jälkeen, joten yhden todella komean auton osalta kuvat jäivät todella vähäisikksi.

Kun pääsimme kuvaamisen vauhtiin, joka oli kuvaajan osalta todellakin ensimmäisiä tämäntyylisiä kuvauksia. Alkukankeutta oli todella paljon ja säätäminen oli valtavaa ja asetukset taisi olla alussa todellakin hukassa kuvaajalta, mutta sitten pikkuhiljaa alkoi löytyä muutamia helmiä kuvien joukosta.

Sitten alkoikin jo iltaa kohden loppua taas kuvattavat tytöt, kun kaikilla oli omia menoja. Valitettavasti emme päässeet toteuttamaan lähellekkään niitä kaikkia kuvia mitä olimme visioineet omassa päässämme ja yhdessä miettien. Purimme kuvausvälineet ja saimme päätökseen tallilla tapahtuvan toiminnan. Jäin vielä tallinväen kanssa istumaan mutamaksi tunniksi tallille käymään läpi illan saldoa ja katselemaan ensimmäisiä kertoja päivällä kuvattuja kuvia.

Tytöille päivä oli kuulemma mieluinen. Itse tykkäsin päivästä erittäin paljon. kuitenkin huomasimme että neljä kuvattavaa yhelle kameramiehelle tälläisessä laajuudessa on aivan liikaa, joten mallit joutuivat odottamaan aivan liian paljon vuoroaan kameran eteen päästäkseen. Seuraavaa kertaa varten oli puhe että jos kuvataan niin kuvataan pienemmissä ryhmissä.

Vielä mainittakoon että puhetta oli jo seuraavista kuvauksista ja alustavasti päivämääriäkin on heitelty ilmaan, mutta mitään ei ole vielä lyöty lukkoon.

Ja tähän lopuksi sitten ehkä se suurin asia mitä kaikki tätä lukevat ovat varmaan vailla eli niitä kuvia.

Erittäin suuri kiitos kaikille kuvauksiin osallistuineille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti