perjantai 18. lokakuuta 2013

Valokuvatorstai 299

Syksyn pimeyteen sopivana aiheena ajattelimme haastaa teidät kuvaamaan sanasta Valo.

Minä pakkasin kameran autoon ja rupesin miettimään kauppareissulla miten tämän toisin esille. En kerennyt edes kunnolla keskustaan, kun Piia laittoi viestin: Huomenna lampun rakennus? Tällöin minulla välähti. Olin aikasemmin sopinut kaverin kanssa että teen hänelle kattovalaisimen kynttilälyhdystä, jonka hän oli aikaisemmin hommannut. Vastaavia kynttilälyhtyjen moodauksia sähkölle olen jo aikaisemmin tehnyt kuten kynttiläkruunu ja kynttilälyhty

Perjantaiaamu valkesi Peltosalmella lumisena. Pakkailin autoon työkaluja ja aikaisemmin Ikeasta hommaamani kattovalaisimen rungon ja koristeketjua, jota jäänyt yli aikaisemmista lamppuprojekteista. Ajattelin käydä paikallisesta valaisinliikkeesta hakemassa varulta muutaman osan, joita saattaisin tarvita rakennellessani lamppua. No se sitten karkasi käsistä ja löysin suuren kasan osia mukaani.

Menin Piian luo, jossa aloimme kasaamaan lamppua teekupposten äärellä. Tee oli hyvää ja saimme rakennelluksi  lampun yllättävän nopeasti. Enemmän men aikaa muuhun höpötykseen kun itse työhön.
Omasta mielestäni lampusta tuli erittäin hyvä ja Piiallekkin se tuntui kelpaavan.

Lisää muiden valoja Valokuvatorstain sivulla.


1 kommentti: