keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Persikkakarhu

Hei kaikki tänne eksyneet.

Ny sitä kokeillaan ja koitetaan opetella miten tämä oikein toimii.  Aloitan tänne laittelemalla vuosien saatossa kertyneitä kuvia ja ajatuksia ja myös uutta tuotosta kunhan sitä aikaa myöten tulee.

Jos haluat palautetta antaa niin olen mielellään kuulolla. Reilu ja rehellinen palaute on parempaa kuin se että mielistellään miestä. Ei siitä suututa vaaan otetaan oppia ja kasvetaan paremmaksi ihmiseksi.

Täällä tulee olemaan välillä semmoinen meininki ettei itse kirjoittajakaan aina pysy perässä ett mistä nyt oli oikein kyse, mutta sehän ei meno  haittaa vaan antaa pienen lisämaun tähän toimintaan. Pyydän siis jo valmiiksi anteeksi niiltä jotka tänne ovat eksyneet.


Laitetaan vielä tekijästä viime kesältä erittäin edustava kuva niin jotta kaikki osaa vältellä vastaan tullessa pimeällä kujalla ettei vaan vahingossakaan törmätä.

1 kommentti:

  1. Hyvä alku! Etkään yhtään pysty kuvalla pelottelemaan, etkä ainakaan noin hempeällä nimellä kuin persikkakakarhu. Tervetuloa mukaan, haasteiden kautta saa pian seuraajia ja siitä se lähtee.....ja jäät koukkuun :)

    VastaaPoista